vineri, 16 noiembrie 2007

poza săptămânii (II)

Aşa se lucrează la noi (poza din dreapta), cel puţin asta încearcă să ne demonstreze unul din muncitorii surprinşi spetindu-se, într-o după amiază, moleşitoare, ce-i drept, în timp ce prestau de zor la regularizarea malurilor râului Săsar, în aval de podul Decebal, din Baia Mare. Dacă mai adăugăm că dedesubtul său apare inscripţia: "Nu staţionaţi în raza de acţiune a utilajului!", începem să ne facem griji pentru viaţa angajatului respectiv. Articol promovat de stirilocale.ro

3 comentarii:

daniel sidor pode spunea...

mi-ai smuls un ras molipsitor, cred ca muncitorul a fost obligat sa mediteze in acel loc, fiindca celelalte erau ocupate de colegii lui (tot pentru meditatie). asta este inca o imagine care ne dovedeste ca suntem deosebiti in lumea asta (noi romanii). mi-am amintit de un citat scris in Cartea de capatai "painea ca prin somn"

daniel sidor pode spunea...

revin, omul nu-i de condamnat. Ce vina are ca obiectivul aparatului foto l-a facut vedeta numai pe el, ce parca restul echipajului se ocupa cu altceva? Cred ca-i impamantenit in neamul romanesc sa traga, cat il tin puterile, chiulu`.

cip spunea...

Dănuţ, zici că ai fost de faţă! Chiar aşa a fost. Cam nimeni nu lucra în echipa aia. Erau vreo patru - cinci. Cu şef de ehipă cu tot. Dar, pe la amiaza, li se făcea lehamite şi... un somnic duuuuulce... Că oricum nu-i vede nimeni. ;)