vineri, 21 decembrie 2007

ultima şedinţă. am scăpat şi de asta!

Ultima şedinţă de redacţie a Gazetei de Maramureş din acest an. Sub privirile atente ale redactorului şef, boss ne-a dat ultimele indicaţii şi ne-a urat Sărbători Fericite.
Evident, câţiva ascultau cu atenţie...
Apoi, veselie... Puiu şi-a închipuit că vrea să se dea cu maşina redacţiei. L-a ţinut numai până a văzut aglomeraţia de afară.
Silviu şi-a pregătit câteva poze pentru următorul concurs. Fotografii de grup. Cu colegi. Aşa zice el... Nelu Botiş a obosit calculatorul cu ceva jocuri de mare precizie... George s-a interesat de noile transferuri de la echipa de baschet Vulturii. Adriana, nu mai sta lângă interfon, că Moşul a venit încă de dimineaţă! Dora încă mai pagina ceva... ...în timp ce Flo şi Puiu au trecut la preluarea cadourilor. Nelu o să doarmă şi anul ăsta cel mai puţin. Ziarul se distribuie şi de Sărbători. Ghinion. Pe Sebi mi-am reglat blitzul. Nu că ţineam să apară şi el. Flo s-a obişnuit cu focala de 50. El face poze bune. Acum l-a încurcat bricheta. Iar Fanta... Inevitabilele discuţii contradictorii... ... finalizate cu o strângere de mână. Ţţţ! Cum nu s-astâmpără copiii ieştia!

Niciun comentariu: