miercuri, 19 decembrie 2007

ştire de politician

Mai nou, Ion Beuca, secretarul PNTCD Maramureş, s-a apucat de jurnalism şi împarte mailuri cu ştiri în dreapta şi stânga. Ultima sa noutate ne spune că pe Valea Ruscovei curentul se întrerupe destul de des, iar când revine, trece de 300 de volţi. Drept urmare, localnicii ar putea da în judecată Electrica. Să vedem. Mai jos, textul trimis de Beuca. Destul de haios.

Cetãţenii de pe Valea Ruscovei vor sã-i bage-n prizã pe cei de la ELECTRICA

La fiecare adiere de vânt, la fiecare lapoviţã sau aversã mai serioasã , pe Valea Ruscovei se întrerupe curentul electric.

În perioadele în care totuşi este furnizat, curentul electric atinge tensiunea unui pacient care are probleme cu colesterolul, respectiv 170-180 de...volti.

Este adevãrat cã existã şi perioade când tensiunea sare de 300 de volţi, sãrind în aer şi aparatele electrocasnice ale cetãţenilor români de naţionalitate ucraineanã de pe Valea Ruscovei.

Se pare cã la ELECTRICA, investiţiile sunt invers proporţionale cu salariile şefilor. Probabil cã din aceastã cauzã liniile de transport şi transformatoarele de curent electric de pe Valea Ruscovei, dãinuie de pe timpul Cincinalului 1970-1975.

Lãsând gluma la o parte, abonaţii Electrica de pe Valea Ruscovei, iau în calcul, inclusiv varianta acţionãrii în judecatã a SC ELECTRICA, pentru nerespectarea clauzelor contractuale.

Mã grãbesc sã transmit prezentul mesaj. Pe Valea Ruscovei a început sã ningã liniştit, fenomen ce poate determina în orice moment întreruperea curentului electric.

Niciun comentariu: