miercuri, 25 februarie 2009

miliţişti expiraţi

25 februarie - ştirea zilei pe justiţie: fostul director al Muzeului de Istorie, contabila şi alţi angajaţi, cercetaţi penal pentru un prejudiciu de peste un miliard. Prima reacţie a fost să zâmbesc. Apoi, m-am enervat. Adică s-a trezit şi, onor, Voichiţa Zehan, purtător de vorbe al Poliţiei, să anunţe ceea ce ştiam de acum un an. Nu era nevoie decât să răsfoiască presa locală, unde au apărut mai multe articole pe această temă. Absolut penibil şi de neînţeles comunicatul de presă. Pentru domnii miliţişti, am şi două linkuri la materiale publicate într-un săptămânal local. Cu acte, cu tot tacâmul...

3 comentarii:

Anonim spunea...

daaa ,militia comunista stalinista ,cea ce a ingropat Romania in coruptie ,jaf si teroare !

in maramures dl-e gazetar ca si militia comunista stalinista e si presa ,nai cum sa te implici ,crima acolo domineaza !

unele prese iti spune sa te exprimi cilivizat ,fara de ocara asupra coruptilor ,talharilor si responsabili lanturilor criminale comuniste staliniste care au distrus si capturat avutul provincei pe nimic .

altele te lasa sa scrii crimele ,dar cand le trimiti iti infunda NUUUUU,o mana criminala acolo spala pe alta !

Anonim spunea...

Cea mai critica pozitie din presa occidentala o are Romania si romanii.

In Romania sunt pline puscariile cu infractorii mici,oameni saraci si vai de ei iar coruptii ,lingaii si militienii = hotii mari liberi si in functii.

aia au distrus economia ,au izgonit din tara peste 4 milioane de romani unii sa munceasca in conditii umilitoare in alte tari ,altii sa fure ,sa omoare ,sa violeze numai sa trimita bani in tara ca calai si lingai si coruptii afacerile-salarile lor sa mearga .

In maramures aproape fiecare militian ,baron si hoti are masina furata din occident,combaterea ineficienta a hotiei si coruptei la nivel inalt este nula,ca nu se vor aresta ei pe ei, iar nemernicirea si jafu merge !

Anonim spunea...

incompetenti,militie aservita ,fostii-actualii si niste hoti formeaza politia din Maramures.

posturile de militian se cumpara in Maramures ca la targ,care da mai mult el -ia primeste slijba .

pariez ca asta tovarasica a dat si ia cate ceva de la 5000 euroi in sus sa poarte cravata si un fotoliu nepotrivite ei .

asa , ca nu aveti politie in Maramures ,aveti militie corupta ,incompetenta ,aservita mafei si hoata !

tovarasel Isac -Maxim sunt niste oameni de trista amintire,nici la cimitire nu au loc ca sa munceaca si acolo ar pata si ar fura ,dar iata ca sunt tinuti ca cum calai si lingai erau tinuti si inainte de 1989.

doriti politie si justitie competenta ?

aduceti atunci ,ceva nemti din Germania ,cel putin 2-3 si ii puneti in fruntea acelor instiutii !

pepino voda. australia.