luni, 2 martie 2009

liderul ţiganilor şi-a şifonat merţanul

Ţiganii de pe Horea, Luminişului, Melodiei sau mai ştiu ce străzi din Baia Mare devin tot mai enervanţi cu pretenţiile lor de a li se acorda locuinţe sociale. De parcă ar fi singurii săraci din oraşul ăsta şi cei mai năpăstuiţi de soartă. Nu e nici pe departe aşa. Sunt mulţi alţii, ţigani sau români, care lucrează din greu să se întreţină, au mulţi copii şi, totuşi, nu prind locuinţe în blocurile Primăriei. Iar poveştile cu dat focul în faţa Primăriei sunt de-a dreptul sfidătoare la adresa noastră, a tuturor. Atât de greu o duc unii dintre liderii romilor din locaţiile de care spuneam, că îşi permit maşini luxoase. În weekendul ăsta, în timpul unei emisiuni televizate, Balaş, unul dintre cei care îşi arogă drepturi peste comunităţile de ţigani, a invocat credinţa în Cel de sus pe care ar avea-o şi a criticat faptul că viceprimarul Dolha nu are niciun Dumnezeu, atunci când împarte locuinţele. Nici nu a apucat să iasă Balaş de la emisiune, că şi-a bontănit Merţanul în care se lăfăie printre ceilalţi lingurari. E, uite că nu e bine să invoci forţele cereşti. S-ar putea să te caute mai repede decât te aştepţi. Mai ales când ai în spate mai multe afaceri cu locuinţe sociale.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Lupta inpotriva jafului tiganesc ,ipotriva jafului mafiot comunisto securisto baronesc este o traditi romaneasca ,si din cuza asta sunt cei care evita sa munceasca si sa plateasca taxe si se bucura de o orecare simpatie populara .

E suficient sa dai mai jos unde Blocul tiganiei baimarene este plin de satelituri la fiecare geam ,o scarba o greata si o rusine a bai-mari EUROPENE.

Gavitatea faptului consta ca oamenii de rand ,gospodarii putini ramasi in maramures nu mai pot suporta din munca lor si taxa lor si tiganii si coruptii securisti si comunisti,ceva trebuie de facut !

Trebuie de facut ce au facut comunistii criminali cu intelectualitatea tarii,ca acum aproape numarul tiganilor ,coruptilor a depasit numarul romanilor cinstiti si gospodari !

Unde mai este respectul pentru lege ,si cum mai poate fi aceasta aparata daca numarul lor depaseste si ,daca cei pusi so faca si so apere sunt niste tigani si corupti ?

Ion Buju . Borsa . Maramures.

Anonim spunea...

respectul fata de lege, domnule buju este o poveste mult prea veche pentru a ne-o reaminti. solutiile instantelor de judecata sunt nesocotite pana si de institutiile statului.
iar la partea cu antenele, aveti dreptate. adica stau cu copiii atarnati de o ţâţă, că nu au ce le da de mancare si se vaita toata ziua prin fata pe la primarie ca ii doare in portofel, dar de o antena digi o pun. sunt si cazuri disperate, sa nu ii vedem pe toti niste smecheri, dar un bun procent e dat de adevarati tepari.