miercuri, 10 septembrie 2008

precizare

Oficiali de la ANP s-au interesat de ediţiile on-line în ca au apărut articolele despre Penitenciarul Baia Mare. Arhiva Glasului Maramureşului este cum este, aşa că pentru un articol de referinţă, recomand linkul din Necenzurat. Apropo de noul format al ziarului lui Romeo, cu care voi colabora pe anumite subiecte de interes comun, ţin să spun ceva ce am uitat să amintesc în emisiunea de duminică. Foarte nervos pe articolul de deschidere, Călin Petruşca a încercat vechile tertipuri ale anilor '90, de a sufoca numărul respectiv. Mai întâi, a sunat la Media Pro, că poate o găsi pe cineva să-i asculte ordinele. Numai că nu a reuşit să convingă pe nimeni să nu mai dea print pentru numărul ăsta. Apoi a ameninţat că va rade tirajul. Ceea ce n-ar fi fost rău. Mai dădea de lucru încă pentru o tură. Numai că nu a reuşit să se ţină de cuvânt decât pentru câteva chioşcuri din oraş. La aşa atitudine... mai mult ca sigur că a fost deranjat foarte de cele prezentate. Oricum, mie mi-a plăcut mai mult articolul cu Ludeşer, schiorul.

5 comentarii:

Anonim spunea...

offtopic:
http://mediapedia.ro/wiki/index.php/Ciprian_Drago%C5%9F

Anonim spunea...

orice asociere cu un delicvent de drept comun este descalificanta pt Dta!Ion Falca este un asemenea specimen care se ascunde in breasla fofilandu-se dupa barba si mustata pe care o crede mefistofelica intr-un studio drapat in negru!
Personajul este penibil asa incat ma intreb de ce un tanar de perspectiva trage la aceleasi rame?!

Anonim spunea...

ce vrea sa zica hunul, ca e prea complicat pt puterea mea de intelegere.
ps. hunule, da nu baji niciun articol pe blogu ala al tau?

Anonim spunea...

pentru hun. si pentru altii care au aceleasi nedumeriri. 1) cine dintre şefii din presa e fara pacat sa arunce primul piatra. 2) sunt mulţi oameni de presă care lucrează sau colaborează cu romeo. trebuie descalificaţi toţi? 3) de cand a devenit un nesuferit romeo pentru unii? de cand aceia au preferat banii lui anghel, ca publicitate, în schimbul ruperii vechilor relaţii şi a unei tăceri? că să nu-mi spui mie că rupi o asociere, cum spui tu, numa aşa, că dintr-o dată îţi dai seama ce infractor e romeo. 4) romeo a dorit sa-mi preia anumite materiale scrise de mine sau teme abordate in emisiunile de pe axa. nu văd care e problema. daca o face şi pe bani, nu vad de ce i-aş refuza. tu ai fi refuzat? hm! am avut un sef care nu a refuzat banii celor care l-au trimis dupa gratii. ma refer la campania electorala ce tocmai a trecut. a fost moral, hunule? 5) nu-i iau apararea pentru pacatele tineretii (ca doar despre alea vorbim şi nu despre chestiile cu barbă, care sunt bla - blauri de tip diicot - vezi cazul dan parcalab, hunule!), dar poate omul are dreptul la o reabilitare. a fost pedepsit de lege, de societate, ce sa mai urmeze, sa-l impuscam?

Anonim spunea...

am inteles,dar io tot vreau sa stiu cine/i hunu, sau macar, macar sa'mi faca cinste cu o bere .