luni, 8 septembrie 2008

ex-directorul Penitenciarului, ridiculizat la Baroul Cluj

O ştire de ultimă oră ne spune că fostul director al Penitenciarului a mai reuşit una înainte de dispărea complet din peisaj. În urmă cu ceva vreme, după ce unul dintre deţinuţi, Ciprian Petrovai, eliberat între timp, s-a apucat să vorbească cu presa şi a acuzat unele cadre că iau mită, ex-directorul Vasile Chiorean a depus o plângere la Baroul Cluj, pe numele avocatei acestuia, Diana Hrezdac. Fata, avocat tânăr, şi-a făcut meseria cum a ştiut şi chiar foarte pe lege, dar a dat de furcă destul de serios în faţa chipiului de miliţist al lui Chiorean, care i-a respins cât a putut cererile adresate. Enervat de insistenţele avocatei, care ba cerea o întrevedere cu Petrovai, ba dorea acte din dosarul acestuia, ba alte chestiuni deranjante şi deloc dătătoare de linişte directorului, acesta a crezut că o face pe avocată şi a reclamat-o la Cluj. Luni, Chiorean a fost invitat de cei de la Baroul Cluj la o discuţie mică, în care i-au spus franc să-şi vadă de treabă, că nu are nicio şansă. Mai bine şi-ar vedea de propriul scaun, decât de al altora. Pus pe liber, Chiorean are tot timpul din lume să vadă ce şi cum cu legea pe care o tot invocă. Poate, într-o zi, o va cunoaşte şi el.

8 comentarii:

Anonim spunea...

Băi gazetăraş de joasă speţă, tu ai fi fost bun de director de puşcărie...
Le-ai desfinţa şi pereţii laterali şi i-ai lăsa numai cu tavanul.
Te alături uni alt ziarist care desfinţează o masă din sala de vizite...
Când se va întâmpla ca un deţinut să-şi agreseze vizitatorul îţi vom cere opinia,isteţule!!!

Anonim spunea...

anonim, putina intelepciune. gandeste de 3 ori inainte de a arunca cu cacat aiurea. poti ajunge si tu oricand la puscarie, chiar fara vreo vina. cel putin in cazul in care traiesti in romania.

cip spunea...

bai, vasile, te tradeaza expresiile. ti-am luat ip-ul comentariilor. o sa-l verific. iar daca e unul din penitenciar, iti garantez ca iar ajungi la ragea. in plus, invata sa scrii, ca esti comisar sef, ce franţ. in comentariul celalalt iti dai masura intelectului limitat pe care il ai. gramatica te omoara. macar ai decenta si recunoaste cand esti penibil.

Anonim spunea...

Sa mori de râs.....

Anonim spunea...

ce-ai crezut Cipri ca arunci cu noroi in oameni si nu ti se intampla nimic,lasa ca te intorci inapoi la ,,mititica"si o sa ai parte de o tratatie corespunzatoare minciunilor inventate de mintea ta bolnava.

Anonim spunea...

Acea avocata nu e o profesionista...Ma mir cum au apelat la ea...eu am pierdut un proces din cauza dansei....

Anonim spunea...

Fata, avocata, NU este din Cluj, dupa cum a declarat ea, ci din Ocnasugatag, judetul Maramures.

Anonim spunea...

Fata, avocata, NU este din Cluj, dupa cum a declarat ea, ci din Ocnasugatag, judetul Maramures.