vineri, 23 martie 2007

liviu man, aurel muresan si ioan otel au fost pusi in libertate

In urma cu cateva ore, Liviu Man, Aurel Muresan si Ioan Otel au fost eliberati de judecatorii braileni, care au inlaturat masura arestarii preventive. Cei trei au stat dupa gratii timp de aproape 180 de zile, un timp care in faza de urmarire penala le-ar fi dat dreptul sa fie eliberati. Spre deosebire de judecatorii clujeni, cei ai Tribunalului Braila au decis ca masura arestarii nu se mai impune si cei trei pot fi judecati si in libertate, la fel ca si ceilalti din dosarul Gazeta. Iata ca stramutarea dosarului a fost una de bun augur pentru Liviu Man, care va fi eliberat, cel mai probabil, zilele acestea. In ultima perioada, el a publicat mai multe scrisori din inchisoare, care ii apar pe blogul sau personal.

2 comentarii:

Cornel Sabou spunea...

Ciprian, îmi cer scuze că am avut "nesimţirea" să depun la dosarul cauzei voastre de la Brăila un set cuprinzând 600 de semnături care cereau eliberarea celor trei colegi ai tăi arestaţi. Înţeleg că acest demers al meu, făcut în numele săptămânalului "Viaţa Maramureşului" (dar pentru libertatea voastră!), nu avea cum să găsească puţin loc şi-n Gazeta de MM, unde cu onoare lucrezi. Nu-i nimic, poate... data viitoare!
Cornel SABOU

cip spunea...

Salut! Iti inteleg ironia, dar nu a fost intentionat. Chiar nu am stiut de asta. A fost o lista la care am subscris si catre care am redirectionat cativa oameni. Cat despre meciurile din presa de care pomenesti in ziarul tau, nu ma privesc si nici nu fac obiectul sentimentelor mele. Daca la asta te duce gandul.