marți, 17 martie 2009

ziarul on-line, ca alternativă

De câteva numere, Necenzurat a trecut pe net. O formă coafată a site-ului lui Romeo Roşiianu. Care va avea şi mai mult video. Nu peste mult timp. De asemenea, un alt săptămânal va renunţa cât de curând la forma tipărită. Probabil de lunea care vine. E vorba despre Detectivul de Presă Şoc, al lui Adi Rusu. Iar cele două publicaţii nu sunt singure. Alte ziarle se pregătesc de varianta de web, mai mult sau mai puţin exclusivă. Trecerea celor două nu văd să aibă o altă legătură decât cu aceea a reducerii cheltuielilor. Pentru că veniturile vor fi, în mare, aceleaşi. Să nu ne închipuim că Romeo, Adi, Cipri sau altcineva prinde publicitate pentru că are un impact senzaţional cu produsul media pe care îl scoate. Cel puţin, nu în Maramureş. Unde cei care vin cu o reclamă practic finanţează ziarul. Unii nici măcar reclamă nu mai vor. Pentru că tot se merge pe prietenii, ce mai contează forma: printată sau încărcată pe net? Alegerea mi se pare una corectă. Aşteptăm impactul.

5 comentarii:

Anonim spunea...

am fost pana la baia mare zilele astea, sa imi vad parintii, si ce am vazut in oras e destul de trist! mizerie, delasare, smecherie, cazinouri la tot pasul, nimic constructiv. dar absolut nimic. din bucuresti, baia mare si maramuresul in general, e privita ca o a doua craiova. interlopi. japonezu. artur david. clipuri cu liviu guta si toti recuperatorii, politie corupta, borsa si scandalurile de rigoare. foarte trist. nimic constructiv. ma gandesc unde se va ajunge cu aceasta zona. cat despre grasul ala de petrut, pe care am avut ocazia sa il cunosc, stie toata lumea cum a ajuns ofiter. a fost al patrulea sub linie la concurs, si cu santaj si cu sindicatul a obtinut postul de ofiter. un semianalfabet.

Anonim spunea...

Superb post however I was wanting to know if
you could write a litte more on this subject? I'd be very thankful if you could elaborate a little bit further. Cheers!

Here is my blog: jocuri online farm

Anonim spunea...

Hey! This post could not be written any better! Reading this post
reminds me of my old room mate! He always kept talking about
this. I will forward this write-up to him. Fairly certain he will have a good read.
Thank you for sharing!

my web page jocuri mariio

Anonim spunea...

It's truly very complex in this active life to listen news on TV, thus I only use world wide web for that reason, and obtain the latest information.

Feel free to surf to my page :: jocuri online masini

Anonim spunea...

We're a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your site provided us with valuable information to work on. You have done an impressive job and our whole community will be thankful to you.

Feel free to visit my homepage - jocuri online in doi