joi, 19 martie 2009

Maramureşul, o a doua Craiova

Nu am obiceiul să preiau comentariile, ci, de regulă, le dau un răspuns. De această dată voi face o excepţie. Un tip din Bucureşti, plecat, cel mai probabil din Baia Mare în urmă cu ceva vreme (chiar nu are importanţă cine este şi recunosc că nu suntem vorbiţi), a lăsat un comentariu la postul anterior. Îngrijorător este modul în care e perceput Maramureşul la Bucureşti. Un comment foarte interesant şi pertinent. Îl reproduc în întregime:

am fost pana la baia mare zilele astea, sa imi vad parintii, si ce am vazut in oras e destul de trist! mizerie, delasare, smecherie, cazinouri la tot pasul, nimic constructiv. dar absolut nimic. din bucuresti, baia mare si maramuresul in general, e privita ca o a doua craiova. interlopi. japonezu. artur david. clipuri cu liviu guta si toti recuperatorii, politie corupta, borsa si scandalurile de rigoare. foarte trist. nimic constructiv. ma gandesc unde se va ajunge cu aceasta zona. cat despre grasul ala de petrut, pe care am avut ocazia sa il cunosc, stie toata lumea cum a ajuns ofiter. a fost al patrulea sub linie la concurs, si cu santaj si cu sindicatul a obtinut postul de ofiter. un semianalfabet.

18 martie 2009 20:10

Vreo altă idee?

9 comentarii:

Anonim spunea...

SI eu de cate ori am spus acelasi lucru, ca bm a devenit unul dintre cele mai periculoase orase din romania?

Anonim spunea...

NO Craiove ,ci gunoi si kuru Romaniei !

sa mergi in maramures ,mergi de mila sau in priveti numai !

te ia voma si scarba sa vezi ce poti sa vezi acolo,acolo nu e viitor nici pentru animale,iar cei ce nasc ,nasc victime sau copii ce cu timpul isi iau traista'n bati si dusi sunt !

canada.

Anonim spunea...

Te-ai intrebat vreodata de ce Bunicele au parul mov? :)
www.tvdece.blogspot.com

Anonim spunea...

si eu sunt plecat din baia mare de ceva vreme! tot la bucuresti! si mie mi se intampla cand ma intorc la baia mare sa am aceiasi senzatie! orasul asta sta pe loc! spatii comerciale goale! cazinouri! aceleasi fetze in parcare la maramuresul, care faceau schimb de valuta de pe vremea cand eram eu la liceu in fata la frizeria lux, multa mizerie, drumuri proaste...foarte trist!

p.s. ce mai stii de cornel sabou! il mai viziteaza cineva?

cip spunea...

il mai viziteaza unii si altii. chiar si din presa. eu am fost la el in decembrie. pare ok. numai el stie are in suflet. are activitati in penitenciar. face emisiuni pt raioul puscariei, publica articole in revista interna de acolo. mai posteaza pe blog. are ceva mai mult de un an de executat. cu siguranta, cand va iesi va avea multe de spus.

Anonim spunea...

am vazut si eu ca mai posteaza pe blog, si de asemenea am vazut si ca are comentarii scarboase, de la diversi indivizi, pe care-i banuiesc a fi ceva gardieni, la cat de anagramat scriu! Dar de asemenea vad ca ba sterge anumite posturi, ba scoate unele fraze...mai mult ca sigur ca se pun presiuni asupra lui. mda. probabil va avea multe de spus cand va iesi de acolo. e bine ca il mai vizitati. prinde bine la moral. cred.

adrian 7 spunea...

nu stiu de ca am impresia, ca voi, cei care scrieti aceste comentarii de jale aveti o problema cu moralul. Copii vostrii o sa invete aceleasi lucruri? - si uite cum crestem o natie care invata ca responsabilitatea nu inseamna nimic - poti sa te stergi undeva cu ea!

Anonim spunea...

Ce comments de jale ?
Exprimarea libera este simbolul cel mai adecvat al sufletului omenesc,iar adevarul rostit este simbolul dreptatilor !

Dumnezeu a practicat si recomanda sa spui lucrurilor pe nume ,iar in tara mea natala elementele de structura se bazeaza pe cenzura find a doua tara din blocul ex-sovietic dupa Russia ,in care se practica maxiv si nici decum nui un lucru bun pentru copii vostri !

Cum este posibil ca, la 20 de ani de la prabusirea sistemului comunist si criminal expertii nici acum nu inteleg ca fac jocurile comunistilor,religia si popimea lor ,securistii care acum toti se plimba in limuzine luxoase inportate din statele capitaliste ?

Da,statele capitaliste pe care le huiduiau,sau inca continua !

Ce responsabilitate mai asteptati de la copii vostri daca stiu numai sa fie sfinti ?

Canada.

Anonim spunea...

Cipi,unde se STERG nu se scrie si in loc de S... trebuia sa scriu alt ceva,scuzi ,grestam,dar am incercat .