duminică, 3 august 2008

CL - şedinţă estivală

O şedinţă ca toate şedinţele de îndată. Aleşii locali convocaţi pentru câteva probleme stringente. Runda a doua, la ieşirea din Sala Europa. Iată câteva din momentele mai interesante.
Nici nu s-a terminat bine şedinţa, că Ekka şi-a pus echipamentul de camuflaj. Culmea, l-am recunoscut...
Edilul Cristian Anghel, sub presiunea camerei... video, într-un interviu pentru Citynews.
Cristin Niculescu avertizându-l pe Mircea Dolha că, deşi a ajuns viceprimar cu voturile PNL, nu va avea viaţă uşoară în executiv.
Vica Pârvu arătând că "alianţele" funcţionează... Prietenii ştiu de ce. "Mircea, să ştii o treabă la Nea Fănică, pe votul meu te poţi baza. Încă nu m-au exclus."
"Trăiţi, şefu, permiteţi? Uite aici, bagă cinci sute, de la băiatu! Eu, ca de obicei, merg la derută. Votez cu pedeleul. Poate îi facem de data asta."
Mircea Dolha adunând bani pentru pariurile legate de scorurile la parlamentarele din toamnă. Miză mare, fiecare a dorit să-şi asigure măcar participarea.
"Lasă, Mitică, aşa e în politică. Nu poţi mulţumi pe toată lumea. Tu votează cum ştii. De restul ne ocupăm noi." Fănică Pop şi Maftei Leşan, în faţa unei dileme. Ei ar lua-o spre dreapta, dar indicatorul le spune altceva. "Mama voastră de pârliţi! Ce v-aş alerga dacă aş fi consilier!"

Un comentariu:

Anonim spunea...

Dolha casierul primariei Ha Ha