duminică, 22 februarie 2009

traficul de influenţă la Primăria Baia Mare - o poveste veche de 8 ani

Povestea traficului de influenţă de la Primăria Baia Mare este mai complicată decât pare. Zilele trecute m-a sunat un consilier local, care mi-a spus că a discutat cu o persoană ce i-a dat bani lui Marioara Micu, pentru a-i rezolva un apartament. Ulterior, i-a cerut banii înapoi lui Micu, văzând că nu primeşte nimic. A recuperat ceva, însă nu în totalitate. Astfel de angajamente, cum le-a încheiat Micu pe holurile Primăriei, ar exista în număr mult mai mare. Doar la societatea Aramis ar fi cel puţin 50 de persoane care i-au dat bani lui Micu. Acelaşi consilier local mi-a mai spus că treaba asta durează de 8 ani. Şi că doar de ceva vreme nu mai funcţionează. De când a venit Mircea Dolha. Că pe vremea lui Ştefan Ovidiu lucrurile mergeau strună. Am stat şi m-am gândit. Şi pe undeva se leagă. Ştefan Ovidiu a fost membru în comisia de atribuire de locuinţe. Unde s-au făcut tot soiul de manevre. Vlad Oneţ, fost consilier local, a recunoscut public că nu doreşte să ia parte la matrapazlâcurile membrilor comisiei. În cursul anului trecut, locul lui Ştefan Ovidiu a fost luat de Mircea Dolha. După cum se vede, Dolha nu curăţă ouă ţiganilor de pe Horea, Luminişului, Melodiei sau din alte locaţii. Mai zilele trecute a declarat că dacă vin unii în faţa Primăriei pentru a-şi da foc, va da cu extinctorul pe ei. Şi cu nişte apă, să îngheţe. Am serioase motive să cred că sistemul a funcţionat bine pentru alde Micu şi alte personaje de acest gen, cu trecere la unii dintre funcţionarii Primăriei. Cei din executiv şi-au umplut plasele ani la rând. Când s-a tăiat macaroana, gata, s-au dat băieţi cuminţi. Că au ştiut când să se oprească. Madam Brad a fost membru în comisia de atribuire locuinţe, însă şi-a dat demisia. Zicea că nu a mai suportat ce se întâmpla acolo. Culmea, suportă foarte bine ce se întâmplă în comisia locuinţelor ANL, din care face parte. Şi unde-i place. De aici nu şi-a dat demisia după ce a început scandalul, acum câteva săptămâni. Continuând ideea... După ce în Primărie nu s-a mai luat ca înainte, Mic nu s-a liniştit şi a mers pe aceeaşi variantă. Banul jos, cu angajament, că se rezolvă locuinţe. Numai că de data asta... ghinion. Nici Brad, nici Fotonea, nici Coroş nu se mai bagă. În schimb, se vor băga... băieţii de la Economic.

3 comentarii:

Anonim spunea...

perfect, ca si au umplut plasele ani de rand !

nemernicirea si hotia e la loc de cinste in romania .

nu vedeti cu isi infunda si fratii si nevestele in functii cheie ca sa fure si sa corupa cat de mult ?

ce viitor mai au acei tineri si tinere in asa corupta tara ? nici unu !

de aceea care cum isi iau traista in bat si dusi sunt din maramures ,aidoma pasarilor migratoare,care o parte din ei fac muncile cele mai grele dea supravetui,alti fura sau se prostituiaza = cinstea romaniei !

Anonim spunea...

Piata comuna ,un succes in Marmures !

O mana criminala a spalat pe alta si cam asa o sa ramana .

De ce sunt bune alegirile ?

Alegirile sunt farte bune daca populatia'i schimba cand voteaza,dar in Baia-Mare nu sa intamplat acest lucru ci mai degraba lau votat si sustinut pe acel om tip sovietic care in 20 ani a adus si Baia -Mare si judetul la o talharie si coruptie nemai vazuta nici unde !

Nu ati ingropat monstrele- monstri stalinisti si comunisti ,nu ia ti lasat ca sa piara la revolutie in 1989,iata ca ei inca nu va lasa sa traiti ,asta e !

Anonim spunea...

ok bine domnule gazetar,dar ce se mai poate face ?

nemernicia ,mita,santajul si talharia e asa de mare in maramures ca acum numai la un canal prin gutui sau petrosul toti aceea criminali si criminale ar mai avea loc !