sâmbătă, 13 decembrie 2008

ilegalităţi marca dpc

Cazul Deac, aşa cum este el cunoscut în Direcţia pentru Protecţia Copilului (şi nu mai sunt de acord să fac nicio concesie acestor infractori care şi-au bătut joc de nişte copii, în a nu le mai da numele), scoate la iveală noi ilegalităţi. Una dintre ele se leagă de plata la negru a celor doi iresponsabili: Paulina şi Ioan Deac. Urmăriţi un material video pe această temă. 
Partea audio are o calitate redusă, cu scuzele de rigoare.

5 comentarii:

Baimareanul spunea...

Daca tot ai dat cazul pe fata, as fi curios cui si ce pedepse crezi ca se impun?

cip spunea...

Cel putin neglijenta in serviciu, pentru asistentii maternali. Iar pentru responsabilii din directie, chiar abuz in serviciu. Au avut cazul in brate timp de un an si s/au uitat la el. In plus, i/au platit pe asistenti desi astia nu mai au calificare, din septembrie. Aici e treaba Camerei de Conturi. Ca un paradox, trei dintre vinovatii acestui caz concureaza pentru postul de director. O sa revin asupra acestui aspect.

Anonim spunea...

Ciprian -il cunosc pe acest individ declasat pe nume Boitor pe cand era director la Gardani la casa de copii. Aveam atunci intentia de a determina o fundatie din vest sa investeasca bani ,nu putini, insa dupa ce am cercetat situatia am fost convins ca nu e cazul sa ajutam atata timp cat e aceasta personalitate infecta acolo.Boitor este o molusca alunecoasa si vicleana, o rama oportunista si un caracter infect. Un singur exemplu: Pune-i intrebarea la cate case construite in zona codru a trimis ca si sclavi copii adolescenti de la Casa de copii? cati bani a primit de la cei carora le trimitea copiii spre exploatare? Acest om a ajuns "politic"director la o autoritate cu obiect de activitatea protectia drepturilor copiilor? Daca cineva ar merita sa fie director acolo atunci acesta trebuie sa fie directorul de la ESPERANDO!

Anonim spunea...

e, intr-adevar, ciudat cum paiata asta a ajuns sa fie directorul DPC. acum cativa ani, cand era doar sef la gardani, ideea parea una de gluma. ba, nici in gluma nu te puteai gandi la asta, ca trebuia sa faci un efort de imaginatie prea mare. dupa ce a luat note de 2 si 3 la examenul pentru postul de adjunct, acum vreo 3 ani, a ramas... interimar. iar acum, ca a plecat cornelica ilea, iata-l director. zilele astea are examen la bucuresti. sa fie director cu toate in regula. e un pion bun pentru cei care l-au sustinut sa ajunga acolo. e cat se poate de reala partea cu sclavia pe plantatii. am scris mai demult un material. cred ca si acum mai am pe undeva inregistrarile cu copiii care au declarat asta.

Baimareanul spunea...

Raspunsul din punctul meu de vedere e simplu: te uiti cine l-a pus si iti dai seama cine-i tata lui. Si tare ma tem ca la examenul de titularizare va fi "pe subiect".