marți, 9 decembrie 2008

fetiţa de 13 ani, ajunsă mamă

S-a trezit şi Pro TV-ul. Se fac progrese. Un prieten din Spania m-a anunţat că a văzut ştirea în deschiderea de jurnal pe Pro TV internaţional. Deci, se poate. Doar măsurile se lasă aşteptate.
Mai jos, linkul către politica tv.ro.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Gazetarule, eu is tare curios daca superMAN a batut-o pe consiliera sau nu. Cum mai spuneam deunazi, eu is plecat de prin Baia Mare de ceva vreme, dar vaz ca prin Glasul nimeni nimic. Tu ce stii?

Anonim spunea...

ca a batut-o sau nu, e greu de spus. numai din interiorul partidului daca nu declara cineva. proabil, impotriva lui man, nu. analizandu-i pe amandoi, e greu de spus care minte. man e un vorbaret. spune multe si face multe. e capabil de orice. chiar sa o bata pe sanda roman. insa mi-e greu sa cred ca e atat de inconstient sa faca asta chiar in sediul partidului. nici cu sanda roman nu mi-e rusine. si ea zice multe si face tot felul de lucruri la care putini se asteapta. ea zice ca a lovit-o in piept, cu piciorul. foarte urat, daca s-a intamplat. reactia ei a fost una in stare de criza. imi vine greu sa cred ca ar putea face un spectacol gratuit. numai ca sa arunce vina pe man. a cazut pe scari, e aproape sigur. intrebarea este cum a cazut si in ce conditii. amandoi sunt niste extremisti. nu te poti lua dupa niciunul.