sâmbătă, 4 octombrie 2008

marcajele morţii

Pe strada Vasile Lucaciu, din Baia Mare, marcajele şi semnele de circulaţie au mai degrabă rolul de a "confuza" şoferii şi pietonii. Aceştia nu mai ştiu unde să oprească şi pe unde să traverseze. Primii speră să nu vadă vreun pieton sărindu-le în faţa maşinii, iar ceilalţi se roagă să nu fie loviţi de maşini, în timp ce traversează. Pe stada despre care vorbim, una dintre trecerile de pietoni este marcată aiurea, iar indicatoarele sunt puse şi mai aiurea. Unul la o distanţă, aparent, regulamentară, iar celălalt, pe sens opus, la cel puţin 20 de m distanţă. Deci, pe unde să treacă pietonii. Confuzie totală. Vizionaţi mai jos un clip marca amatorul. Prietenul meu Dănuţ Sidor a surprins trei cazuri cu pietoni traversând cu spaima în suflet, printre maşinile grăbite. Şi totul, în mai puţin de două minute. Într-o zi, astfel de cazuri se pot vedea cu sutele. Ia cineva măsuri? Un domn Barbul, cumva?

4 comentarii:

amatorul spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
amatorul spunea...

am inceput sa numar zilele, pana cand, se va apuca cineva, sa rezolve situatia.

Anonim spunea...

am crezut acum seara (05.10.2008) ca o sa mi se rupa masina in doua! si cred ca in acest sant! acum este adanc!!!! dimineata e bine de facut poza si trebuie sa ii dam in judecata pe toti nesimtiti care raspund de acest drum! propun cu aceasta ocazie sa incepem! sa ne adunam cat mai multi si sa rugam un avocat sa ne reprezinte ! si sa plateasca! cu demisii, cu eliberari din functie si abia apoi cu bani!

Anonim spunea...

semnez oricand lista. e penibil ce se intampla. si ilegal, presupun. din moment ce nici macar un semn cat de jalnic nu te avertizeaza ca urmeaza o prapastie sau un alt fel de obstacol. dai cu maşina, no problem. ghinionul tau ca ai trecut pe acolo. trebuie sa ne trezim la realitate si sa ii dam in judecata pe nesimtitii carora nu le pasa de noi. cand se face de un proces, semnez.