marți, 20 februarie 2007

gazeta de maramures - un numar experimental

Am publicat o Gazeta scrisa de ei. Cei despre care scriem si cu figura carora ne delectam numar de numar. Ofera subiecte savuroase pentru ca de aceea sunt politicieni. Nu toti. Unii sunt sefi in administratie. Cat de bine isi fac treaba puteti vedea numar de numar. Vorba aceea, "puţini, ca tot ce-i rar". Daca o sa ma citeasca Alex Mihaileanu, o sa spuna ca dau cu limba romana de pamant. O fi, dar nu chiar la modul la care o fac unii dintre EI. Au incercat, macar atat pot spune. Cativa chiar si-au luat in serios sarcina si s-au documentat la modul profesionist. Altii... Ma rog, a fost un experiment si trebuie luat ca atare. Iar reactiile se pot citi in comentariile articolelor.
Marti a fost sedinta comisiei juridice a Consiliului Local Baia Mare. Avocatul Radu Stef a profitat de faptul ca ne-a intalnit si ne-a cerut 15 mii de lei (vechi, totusi), acuzandu-ne ca i-am tras teapa cu numarul asta de Gazeta. "Am crezut ca imi cumpar un ziar scris de profesionisti, nu de... No, banii inapoi!". Puiu Teremtus s-a scobit prin buzunare si ia dat ceva maruntis, cred ca erau mai mult de 15 mii. Banii de sana. Evident, nu ne puteam risca sa ne alegem cu o reclamatie la OPC din partea decanului Baroului de Avocati Maramures. Insa eu nu-i dadeam banii, in numarul asta gasesti de toate. Inclusiv cateva chestii geniale. Eu va recomand "articolul" scris de deputatul Ionica Buda.

2 comentarii:

Cristian China Birta spunea...

tare de tot buda
cum il stim
aia cu ghintele mi s-a parut fenomenala
felicitari pentru ideea cu numarul special
mi-a placut de nu se poate altora insa nu le-a placut deloc :))
ii stii tu care sunt...

cip spunea...

exact pentru aia cu ghintele am recomandat articolul. genial, absolut, fara discutie. acuma, tu il stii bine pe ionica buda si nu mai trebuie sa-ti spun ce idei ii umbla prin cap. o sa iti spun ca a lucrat la articolul asta cam o saptamana, eu anuntandu-l de ideea noastra vineri, iar el trimitand materialul, joi, saptamana urmatoare. initial, am crezut ca nu vom avea spatiu suficient pentru a-l publica integral...