miercuri, 23 iulie 2008

laptopuri în Penitenciar

Zilele acestea, deţinuţii Penitenciarului Baia Mare vor avea parte de o nouă facilitate. Este vorba de aplicarea unui act normativ care prevede posibilitatea folosirii de tehnologie IT. Astfel, toţi deţinuţii interesaţi vor putea utiliza un laptop, în cazul în care dispun de unul. Deocamdată, deţinuţii vor avea liber la folosirea laptopurilor proprii, Penitenciarul nedispunând de resurse în acest sens. Totuşi, utilizarea calculatorului va fi controlată, în limitele prevăzute de lege. Directorul Vasile Chiorean a spus că vede în introducerea acestei facilităţi un pas înainte. Un progres evident. Însă, rămâne de văzut dacă deţinuţii se vor putea abţine de la a da "ţepe" pe internet, fraudele de acest gen fiind foarte la modă.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Iar puscariasii vor sta toata ziua pe net, dand tepe pe ebay. Le mai trebuie doar telefoane mobile la liber, ca si asa sunt la moda in inchisoare.

Todoran-Rares Daniel Nicolae spunea...

cornel sabou face de mult timp blogging din inchisoare...

Anonim spunea...

Sigur. Asta nu înseamnă că are laptopul lui acolo. Poate liniştit trimite textele prin poştă, nimeni nu-l poate opri să scrie ce vrea în scrisori, iar ceea ce expediază să fie postat de altcineva. Ceea ce se şi întâmplă.

Anonim spunea...

:) Am prieteni care stau in casa pe net si ies afara doar scosi sa parintii disperati. In puscarie nu i-ar mai sacai nimeni :)