luni, 24 noiembrie 2008

incident la arestarea capului familiei Varga

Arestarea lui Mircea Varga, în cazul traficului de influenţă de la Penitenciar, nu s-a lăsat fără incidente. Unul petrecut tocmai la ieşirea din clădirea Tribunalului Maramureş. În timp ce cobora scările, sub escrota poliţiştilor mascaţi, Varga a încercat să spună că nu este vinovat şi că procurorul a încercat o negociere cu el. La intrarea în dubă, el s-a întors să spună ceva aparţinătorilor familiei, moment în care mascaţii l-au împins înăuntru. Faptul a iritat gruparea de romi venită să-l susţină şi nu mult a lipsit să iasă o bătaie între aparţinătorii lui Varga şi poliţişti. Noroc că unul dintre romi i-a oprit pe ceilalţi, iar între aceştia şi poliţişti s-au interpus şi gardienii Tribunalului, care nu pricepeau bine ce se întâmplă. În final, Varga a plecat cu duba, iar în parcare au rămas membrii familiei sale, acuzând în fel şi chip organele de cercetare penală pentru modul în care s-a procedat în acest caz. Aparţinătorii lui Varga susţin că nici el şi nici soţia sa nu au comis vreo crimă şi, totuşi, sunt după gratii. Aceştia s-au mirat foarte tare de luarea măsurii arestării preventive faţă de Mircea Varga. Însă, aceasta nu a venit deloc întâmplător. Din informaţiile primite până acum reiese că el şi soţia sa, aflată în arestul IPJ, ţineau legătura... telefonic. Un telefon fusese introdus în arestul Poliţiei, iar acesta a ajuns la Floare Varga. Fără a şti că telefoanele erau urmărite, cei doi pregăteau un scenariu prin care femeia să poată fi eliberată din arest. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare, acum, că amândoi sunt arestaţi.

6 comentarii:

Anonim spunea...

ACESTI INDIVIZI NU MERITA MEDIATIZATI CI CONDAMNATI!
LUMEA INTERLOPA DIN ROMANIA ESTE FORMATA 90% DIN TIGANI, CLANURI PRECUM: SPOITORU, DUDUIANU, CIOCA,ETC AU AVERI IMENSE SI SUNT JUDECATI DAR NU SI CONDAMNATI CACI AVOCATI IN ARMANII SI CU PANTOFI GUCCI "PRESTEAZA" PT ACESTI INTERLOPI PE BANI MULTI!

Anonim spunea...

gresit. in primul rand, trebuie respectat principiul nevinovatiei. in al doilea rand, care este rolul presei daca nu acela de a informa? oricine poate fi mediatizat, adica prezentat opiniei publice. sau facem discriminari? nimeni nu le-a luat apararea, in schimb. a nu se face confuzie. am prezentat si sustinerile lor si ceea ce se poate spune din acest dosar despre cei doi arestati. sunt mult mai multe lucruri, dar scriind despre ele s-ar perturba ancheta. deocamdata, atat.

Anonim spunea...

Nu ai dreptate Ciprian...cum poate reactiona societatea civila,dupa parerea ta , fata de ofensiva clanurilor din lumea interlopa?
Principiul prezumtiei de nevinovatie se refera la altceva, in primul rand la cetateanul obisnuit...platitor de taxe si coloana vertebrala a unei societati. Mediatizati in goana dupa senzational: crime, violente, mizerie si mitocanie...oamenii ajung intr-o psihoza a existentialitatii...
Nu cred ca vrei sa-mi dai lectii despre deontologie si mass media ...nu mie!

Anonim spunea...

oricine avea materialul il publica. iar ca si cunoscator de media, admite ca e un subiect. numai cand te uiti la expresiile lor... repet. daca puneam inregistrarea video... se lasa cu urmari crunte. mai multe nu pot spune. blogul e public. eventual la o cafea.

Anonim spunea...

Acest tip de tigani (hoti)trebuie tinuti cat mai departe de societate.Acest VARGA MIRCEA hot infect ,este capul acestor clanuri din BAIA MARE.Aceasta familie este lipsita de caracter si bun simt.Sant un mare pericol pentru ce-i din jur.Daca ar fi de competenta mea ar intra toti dupa grati.Aceasta familie au activitati,deosebit de periculoase.

Anonim spunea...

ACESTI HOTI AU TERORIZAT,ORASUL BAIA MARE .DE LA CERSATORI ,LA HOTI DE BUZUNARE ,TOTI SANT DIRIJATI DE ACEST MIRCEA VARGA.CARE DUPA PRINDEREA ORICARUI HOT DE CATRE POLITIA ,ACESTA REUSEA SA AI PUNA IN LIBERTATE.FAC APEL CATRE JUSTITIA ROMANA ,E TIMPUL SA FACETI CURAT.