vineri, 21 noiembrie 2008

Hi5 Dolha

De câteva luni, viceprimarul Mircea Dolha apare pe Hi5. La cum arata descrierea despre sine, e lesne de priceput că este o făcătură. L-am sunat în urmă cu o lună pentru a-l întreba ce şi cum cu haifaivul ăsta şi el s-a arătat surprins, spunând că nu ştie nimic. Dar că se va informa. Iată că a trecut destul timp şi contul e tot activ. Îmi pun întrebări dacă nu cumva contul e chiar al lui Dolha.

5 comentarii:

Mircea Dolha spunea...

Nu eu am deschis acest cont insa fiul meu,Mircea Dolha(16 ani) are unul pe hi5. Te rog sa-mi spui Cipri cum pot sa contest respectul cont ! Multumesc !

Anonim spunea...

scrie-le celor de la hi5 la adresa asta: privacy@hi5.com
si spune-le care e problema cu contul respectiv, ca iti aduce prejudiciu de imagine si ca doresti sa fie sters.

Anonim spunea...

Bai frate !!!

Asta si cand scrie e agramat !!!!

Cica "respectul" cont =)) =)) =))

Mircea Dolha spunea...

Vasalica mai "existi" ? Te cauta unii prin Baia Mare sa le dai datoriile si nu te gasesc ! Poate vii la sfarsitul lunii(ori lumii ???). Agramatismul nu consta dintr-o tastare gresita din care rezulta lipsa a doua litere dintr-un cuvant si asta numai din graba ! Nu ma scuz insa incearca sa fii putin mai indulgent deoarece nu toti pot fi "genii" ca tine(si bine ca nu-s).

Anonim spunea...

va rog frumos daca chiar stiti sa sterge-ti hi5,am si eu unul,dar nu este facut de mine ci de-un fost prieten,l-am rugat sa-l stearga insa nu vrea ca sa ma enerveze pe mine acum el si prietena lui detin acel hi5 cu pozele mele si ma terorizeaza facandu-mi rau,eu nu-i stiu parola ei detin parola,hi5 este http://maria-ali.hi5.com,iar hi5 care detine controlul asupra hi5 meu este http://pantera-roz1313.hi5.com,mentionez ca imi doresc foarte mult sa fie inchis acest hi5 http://maria-ali.hi5.com!!!!!!!!!!!