joi, 25 ianuarie 2007

procurorii diicot au inaintat recurs

joi dimineata, procurorii diicot au inaintat recurs impotriva hotararii data ieri de tribunalul cluj, care nu a aprobat cererea acestora de mentinere a lui dan parcalab in stare de arest. presedintele tribunalului cluj, sorina siserman, a prelungit masura arestarii preventive pentru inca 29 de zile pentru toti cei arestati in cazul trustului gazeta, cu exceptia lui dan parcalab, hotarand ca el trebuie cercetat in stare de libertate. insa, eliberarea practica a lui dan nu s-a produs, procurorii diicot avand un termen de 24 de ore pentru a ataca hotararea. ieri, ei au anuntat verbal ca vor face recurs, iar astazi, acestia au inaintat recurs impotriva hotararii, urmand ca aceasta sa se judece intr-un regim de urgenta (3 / 5 zile). astfel, recursul poate avea loc maine (la trei zile de la pronuntare sau luni, acestea fiind cele mai probabile zile pentru judecarea recursului procurorilor). dan este in continuare in greva foamei (dupa ce timp de 11 zile nu a consumat decat apa si ceai indulcit), masura de protest la care nu va renunta pana nu va fi pus in libertate. vedeti ce mai zic ziarele - aici

8 comentarii:

cristichinabirta spunea...

este extraordinar ce se intampla
adica parca dan ar fi acel al capone al maramuresului din cauza caruia nu merge economia judetului si nu se poate percepe taxa la podul de la sighet
de ce nu il judeca in libertate?
ce mare pericol e dan parcalab cu toate acuzatiile de santaj la adresa sa?
e un pericol mai mare decat basescu sau tariceanu care ne arunca in fiecare zi in haos?
decizia definitiva si irevocabila a instantei va spune daca dan se face vinovat de ceva odata procesul inceput
dar lasa-ti-l acasa, pentru numele lui dumnezeu, nu il mai chinuiti nici pe el si nici familia lui!!!

cristichinabirta spunea...

m-am cam enervat si am gresit spellingul
oricum tot la ideea de lasati-l acasa raman
chiar daca am scris gresit initial

Anonim spunea...

Bravo Cipriane!!!
Nu te lasa, mai frate, ca o sa pice odata turma de porci, si se va intoarce roata.
Procurori in puscarie, pentru abuz in serviciu, n-am mai avut niciodata, da' se va intampla minunea, o sa vezi, si nu va trece mult pana atunci.
De fapt, conform regulilor justitiei noastre, acei DIKOT-isti care calca acum totul in picioare, atunci cand le va veni randul sa fie saltati, vor fi acuzati probabil de cu totul alte belele decat cele de care se fac vinovati de fapt.
Cat despre tine, nu te lasa influentat negativ de declaratiile nu stiu cui, date impotriva ta, ca la CEJ si CEDO manevrele astea mafiotice nu tin!
Tine-o tot asa, si da-le-o-n basca!!!
Teo

Anonim spunea...

Cipri vad ca toatedatele sunt foarte vechi,dar sa lasam asta la o parte ce vreau sa te-n treb daca cumva ai auzit,esti interesat tu cat si gazeta deo anumita persoana care adisparut de pe meleagurile Maramuresene in urma cu 2 ani sia dat o groaza de tepe in Baia Mare si avea obenzinarie de unde se aproviziona militia din oras.Numele lui este Bodea Nicolaie te rog pt mai multe informati la tel 9255181176 cu prefix de America[01]sau ceva de genul asta ci mai vorbim

cip spunea...

sunt interesat. am scris de cazul acesta, cu benzinaria din somcuta, respectiv de la stejarul. dati-mi, va rog, o adresa de mail si mai povestim. numarul asta al cui este, ca nu inteleg?

cip spunea...

chestia cu datele vechi la ce se refera. ca nici asta nu pricep. pe blog postez de cateva ori pe saptamana. poate nu ati nimerit pagina principala. trebuie sa dati click pe titlul blogului, pe gazzetarul. iar daca va referiti la articolele despre procesul lui dan, atunci, aveti dreptate. pana nu apare ceva nou, nu o sa scriu. deocamdata se judeca, insa nu s-a intrat pe fond. se tot amana. o zi buna. astept adresa de mail.

sisi spunea...

florin cret de la glasul in locul lui blaga la finante ?????????

Anonim spunea...

Good post and this post helped me alot in my college assignement. Thank you for your information.