luni, 22 ianuarie 2007

dolha s-a intors din tarile calde

Pentru cateva zile, consilierul local Dolha s-a jucat de-a faraonul. Revenit din tarile calde, el s-a aratat surprins de arestarea lui Dan Parcalab. Mai mult, chiar pretinde ca acesta ar trebui sa fie eliberat. Se pare ca baia de soare din ultima vreme i-a dat lui Dolha dureri de cap, iar fragilitatea stratului de ozon i-a afectat gandirea. Altfel nu ne explicam declaratiile sale socante si faptul ca el neagă că i-ar fi chemat pe unii si pe altii sa dea cu subsemnatul in fata procurorilor DIICOT. Nu am spus-o noi, ci cei care au fost abordati de Dolha. Revoltat peste masura pe ceea ce s-a scris in presa locala despre el, Dolha ameninta cu instanta de judecata. O instanta care il asteapta la sfarsitul acestei luni pentru al doilea termen de judecata in cazul traficului de influenta. Problema sa este ca daca va deschide un proces, atunci va trebui sa dea aproape toata presa locala in judecata (mass media scrisa si audio-vizuala). Asta, ca sa nu mai vorbim de ziarele centrale, care au publicat povestea cu pachetele de... Pasti. Pachete de Pasti, si nu de Craciun, asa cum gresit a inteles (oare pentru a cata oara?) Dolha. Partea cea mai amuzanta este aceea in care ne sperie cu un proces in care ne va cere daune moarale, pentru, atentie!, "tot ceea ce s-a spus despre mine in presa in aceasta perioada". Adica pentru editorialele lui Marian Ilea sau Adi Rusu, o sa ceara Gazetei daune morale. :)) Dar, trebuie sa fim intelegatori cu tanarul jurist, care este inca avocat stagiar la Baroul Bucuresti.
Cald trebuie sa fi fost pe unde a umblat Dolha! Insolatia asta nu te iarta. Cititi aici declaratiile date de Dolha pentru Viata Maramuresului.

3 comentarii:

Cornel Sabou spunea...

Ciprian, am o veste proasta pentru tine. A aparut rechizitoriul trustului Gazeta... Undeva pe la pag. 37 (in format doc.) apari si tu... Citeste-l cu atentie. Deocamdata, il poti gasi la mine pe blog.
http://cornelsabou.blogspot.com/2007/01/rechizitoriul-trustului-gazeta.html

cip spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
cip spunea...

ca sa vezi, mi-am sters propriul comentariu. ideea e ca nu este o veste pentru mine. stiam ca apar in dosar. insa, daca tot ne-au fost urmarite telefoanele atata amar de vreme, este clar ca se va gasi si proba pe care o clameaza dolha. sau nu? :))